El projecte de La Tavella, aturat

PUMSA, empresa pública propietària del local on volem obrir l’espai gastronòmic-cultural-social La Tavella, ha aturat el contracte de traspàs que havia signat La Tavella SCCL amb l’actual arrendatari de l’immoble. El motiu al·legat és que, després de la presentació del projecte de La Tavella n’han aparegut dos més i PUMSA vol decidir quins criteris estableix per escollir a quin dels projectes arrendarà el local per tal que hi pugui obrir l’activitat.

Aquesta elecció s’havia de fer en la sessió del Consell d’Administració de PUMSA el 14 de desembre de 2016, però allà es va acordar no autoritzar el traspàs i estudiar quin havia de ser el nou procés per a la selecció de l’arrendatari del local. El Consell d’Administració de PUMSA es reneix un cop al mes i des de desembre de 2016 no hem rebut cap notificació per part de PUMSA.

Des de La Tavella SCCL demanem disculpes a les 180 persones que avalen el crèdit d’inversió  concedit per COOP57, a les més de 38 entitats amb qui tenim  acords de col·laboració, i a tota la gent que durant tot aquest temps ens està expressant el seu suport i interès en l’obertura de l’espai gastronòmic-cultural-social La Tavella.

Us mantindrem informats quan hi hagi novetats.

La Tavella, SCCL
Mataró, 6 de març de 2017